POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA NAŠIH RADOVA

NA INSTAGRAMU

( ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU )

insta logo3

 @anela.ergovic.microblading 

 @robert.ergovic.pmu 

 

MICROBLADING GALERIJA SLIKA

microblading anela gallery1

(photo gallery)

 

 

 

 

Rezervacije termina na: +385 1 3360 761

 

aba pmu 007  
 

NAČINI PLAĆANJA:

 

• GOTOVINOM
• KARTICAMA (Diners Club, Maestro, Mastercard i VISA karticama)

 

>>novo<< KARTICAMA NA RATE >>novo<<


• Plaćanje Diners Club karticom moguće je do 12 rata.

• Plaćanje debitnim karticama (Maestro, Mastercard, Visa) MBnet banaka moguće je na 2-6 rata , a to su debitne kartice sljedećih banaka:

 

Erste&Steiermarkische Bank d.d.

Slatinska banka d.d.

Istarska Kreditna Banka Umag d.d.

Sberbank d.d.

Kentbank d.d.

Agram Banka d.d.

 

 

 

RAZVESELITE DRAGU OSOBU NAŠIM POKLON BONOM

DARUJTE JOJ JEDAN OD NAŠIH TRETMANA

>KLIKNITE OVDJE I SAZNAJTE VIŠE< 

poklon bon 001

 

 

 
TRAJNA ŠMINKA | MIKROPIGMENTACIJA | PERMANENT MAKEUP

Trajna šminka ili mikropigmentacija je tretman koji u našem salonu prakticiramo najnaprednijom i najsuvremenijom tehnikom prestižne svjetske akademije u permanent makeup-u. Vrhunska tehnologija i posebna edukacija, kao i certifikacija osoblja osigurava našim klijentima posebnu i nježnu aplikaciju ovom tehnikom.

 

DOSADILO VAM JE SVAKODNEVNO ŠMINKANJE?

 

Za to Vam treba i vremena i znanja, jer za lijepo našminkati nije dovoljno protrčati kroz kupaonicu u jutarnjem "ritualu" ili čekati crvena svjetla na semaforu, kako bi se rješavao segment po segment šminke, od semafora do semafora. :-)

Postoji rješenje za sve , pa i za ovo. Beauty industrija kao i u svemu, tako i u ovom segmentu trajne. odnosno permanentne šminke nudi sve inovativnija, zdravija i jednostavnija rješenja za krajnjeg korisnika, odn. Vas. Probudite se svaki dan našminkana, bezbrižna, ..jače, slabije, prirodnije, ..Vaš je izbor. Uštedite svoje vrijeme i smanjite svoj svakodnevni stres.

 

*U sklopu svake ispod navedene usluge, cijeli proces podrazumijeva po 2. tretmana, odnosno preporučuje i drugi tretman koji se radi u određenom i dogovorenom periodu, nakon prvog tretmana.

 

 

MICROBLADING 

 
MICROBLADING OBRVA | JAPANSKA METODA ISCRTAVANJA OBRVA

Tretman 1. gotovina 1.000kn | kartice ili na rate 1.250kn
Tretman 2. (*prema potrebi, preporučuje se) gotovina 400kn | kartice ili na rate 500kn

aba pmu 005 aba pmu 006Što učiniti ako su naše prirodne obrve usljed pretjeranog čupanja ili nekog drugog razloga (tipa alopecija i sl.), prestale rasti i time izgubile svoj prirodni oblik?
Microblading tehnika (Iscrtavanje obrva japanskom metodom) je rješenje.
Tretman je bezbolan. Prilikom tretmana se posebnom tehnikom svaka pojedina dlačica obrve iscrtava na koži vrlo plitko, gdje se dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta, bojom koja se ne razlikuje od postojećih obrva, tako da je efekt svake dlačice te samim time i cijele obrve, zaista prirodan.

Svakoj dlačici ćemo naći pravo mjesto kako bi Vaša obrva opet izgledala prirodno, a Vaš pogled zasjao ispod nje. Microblading tehnika, odnosno tretman, koji će rezultirati prirodnim izgledom dlačica je time bolji i uspješniji ako nitko ne primjeti da su Vaše obrve iscrtane. I kad Vam kažu, “ne znam šta si radila, ali izgledaš mi super”, tada je to “pun pogodak”. Watermarked2019 09 03 2044

 

Naravno sama tehnika ne podrazumijeva željene i očekivane rezultate sama po sebi, nego je potrebno višegodišnje iskustvo, veliko ulaganje u znanje, naporan rad, često poznavanje i psihologije i svakako vrlo dobro poznavanje kože. No rezultat na kraju treba biti prirodna obrva. Obrva koju nitko od Vaših poznanika, prijatelja neće niti primjetiti, a koja će ukrašavati Vaše lice.  

Više o microbladingu saznajte ovdje https://anela.hr/microblading

Ili čitajte članke u Blog-u https://anela.hr/blog

 

  

TRETMANI MIKROPIGMENTACIJE

 
SJENČANJE OBRVA | PUDER OBRVE | POWDER BROWS | SHADING BROWS

Tretman 1. gotovina 1.250kn | kartice ili na rate 1.500kn
Tretman 2. (*prema potrebi, preporučuje se) gotovina 500kn | kartice ili na rate 600kn

 

aba pmu 002Danas vrlo popularne i tzv. "Puder obrve" (Powder brows) , za razliku od zastarjelih tehnika permanentnog makeUp-a, dobivaju se posebnom tehnikom (mikropigmentacija), koja je prirodnija i manje bolna. Obrve izgledaju prirodnije, kao da ste ih lagano posjenčali olovkom ili sjenilom za obrve. Posebna tehnika koju mi koristimo će Vam kroz gradijent intenziteta pigmenta na obrvi, rezultirati prirodnošću obrva, posebnim 3D efektom same obrve, što odaje poseban njegovan sjenčan izgled.

Tretman je bezbolan i siguran, uz rezultat od 1-2 godine, što prije svega ovisi o načinu i samoj tehnici, tipu kože, o pravilnoj njezi itd,.. Datoteka 005

Tehnika koja se ovdje koristi je potpuno drugačija od microblading tehnike ili tzv. iscrtavanja japanskom metodom, pa je samim time i sam izgled takve obrve i rezultat nakon tretmana, potpuno drugačiji. Dok se microblading tehnika bazira na iscrtavanju svake pojedine dlačice, ovdje je riječ o sjenčanju obrve, kao kad ju sjenčate spomenutom olovkom za obrve. Tako da je na kraju sve stvar ukusa i Vašeg izbora. :-)

 

 

PERMANENT MAKE UP USANA | MIKROPIGMENTACIJA USANA

Tretman 1. gotovina 2.300kn | kartice ili na rate 2.500kn
Tretman 2. (*prema potrebi, preporučuje se) gotovina 500kn | kartice ili na rate 600kn

 

aba pmu 003Permanent make up usana je vrlo popularan tretman danas, jer rezultira lijepim i pravilnim oblikom i punoćom usana. Ovaj tretman je jedan od načina za korigiranje i prekrivanje nedostatka na usnama. Blijede usne, naročito one nejasno definirane, dobit će jasniju konturu i željeni pigment, a tanka usta punoću. Vraća se boja usana koja se godinama izgubila (izblijedila), kao i sama kontura Vaših usnica , odn. obrub koji godinama često izblijedi ili nestane usljed nekih kožnih reakcija. Datoteka 002

Ovaj tretman će Vašim usnama vratiti prirodan i svjež izgled ili izgled uvijek našminkanih usnica, ovisno o pigmentu koji izaberete.

 

 

 
 
PERMANENT KAPAKA | EYELINER | MIKROPIGMENTACIJA LINIJE NA GORNJEM KAPKU

Tretman 1. gotovina 1.750kn | kartice ili na rate 2.000kn
Tretman 2. (*prema potrebi, preporučuje se) gotovina 500kn | kartice ili na rate 600kn

 

eyeliner3Svaka žena danas želi naglasiti svoje oči, pa to često pokušava postići maskarom i tušem za oči.

Tzv. Eyeliner predstavlja tanku liniju na gornjem kapku, koji će Vašem licu pružiti izazovan pogled. Ovim tretmanom ćete istaknuti svoje oči i naglasiti svoje trepavice, koje će izgledati gušće i punije.

 

 

 

 

  

STRUČNOST I EDUKACIJA  
 

Kao i svim tretmanima i tehnikama, tako i ovdje pristupamo vrlo odgovorno, educirajući i uspješno certificirajući se u dvije najveće svjetske akademije, kad su ove tehnike microbladinga i trajne šminke (permanent makeup) , u pitanju. Posebice kad je riječ o našoj tehnici Trajne šminke, koja je novitet na našem području, a usavršili smo ju na jednoj od prestižnih PMU akademija u svijetu.

 *Sve detaljnije informacije o samim tretmanima, prednostima, kvaliteti naših pigmenata, posttretmanskoj njezi, ćete dobiti u našem salonu tijekom konzultacija ili neposredno prije samog tretmana.

 

SOCIJALNE I DUŠTVENE MREŽE (NOVOSTI) 

 

Pratite sve novosti na našim socijalnim i društvenim mrežama, gdje možete vidjeti i rezultate naših tretmana.

ABA FACEBOOK: https://facebook.com/MicrobladingCroatia/
ABA INSTAGRAM : https://www.instagram.com/aba.beauty.academy/

ANELA MICROBLADING INSTAGRAM : https://www.instagram.com/anela.ergovic.microblading/

ROBERT PERMANENT INSTAGRAM : https://www.instagram.com/robert.ergovic.pmu/ 

trajna robert 003

hrvatska, regija, zagreb, split, osijek, rijeka, beauty edukacije, microblading, microblading edukacija, japanska metoda iscrtavanja obrva edukacija, permanent makeup, permanent make up, pemanent makeup edukacija, permanent make up edukacija, trajna šminka, trajna sminka, trajna šminka edukacija, mikropigmentacija, mikropigmentacija edukacija, micropigmentation, micropigmentation edukacija, puder obrve edukacija, pmu edukacija

Anela Ergovic

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Expert(PRO MUA)
Microblading Expert
Nail/Eyelash extension stylist
ABA beauty edukator

Robert Ergovic

Permanent makeup expert

Micropigmentation expert

 

Adresa

ABA BEAUTY ACADEMY

Dubravica 8

10434 Strmec , Sveta Nedelja

Kontakt

Telefon: +385 1 3360761 
Email: aba@anela.hr
www.trajnasminka.hr
www.ababeautyacademy.com
www.microblading.hr
www.anela.hr