Dobrodošli u ABA Beauty Academy

Ovo je mali korak za Vas, ali veliki za Vašu budućnost

ABA LOGO PECAT METAL Artboard 1


“Tko hoće i želi nešto učiniti, naći će načina, a tko ne želi ništa učiniti, naći će opravdanje!”
(Pablo Picasso)

"Znanje treba koristiti, a ne samo stjecati."
(Marcus Tullius Cicero Ciceron)

Vi se pobrinite za ovo prvo, a drugo s povjerenjem ostavite nama.
(ABA Beauty Academy)

 

ZAPRATITE NAS NA INSTAGRAMU

(pogledajte slike i story-e naših radova i edukacija na instagramu)

insta logo3

 @anela.ergovic.microblading 

 @robert.ergovic.pmu 

 

 

EDUK TABLICA WEB1

 

 
SVE INFORMACIJE I SLOBODNE TERMINE PROVJERITE NA:
A B A @ A N E L A . H R

 

O ANELI...


ABA LOGO PECAT METAL Artboard 1

 

Anela je medicinski kozmetičar, a majstorskim ispitom stekla je i zvanje majstor kozmetičar.

Osim što je specijalizirana za tretmane lica i tijela, ujedno je i ponosni vlasnik certifikacija Pro Make Up Artista (PRO MUA), Microblading Artista (iscrtavanje obrva Japanskom metodom), te Abalico Nail/Eyelash extension stiliste (umjetni nokti, ekstenzije trepavica).

Kozmetičku struku i znanje je počela upijati već upisom u srednju školu, a prije 20 godina je već počela ozbiljno graditi svoj put u struci koju obožava , a to je kozmetička struka, kao djelatnik jednog od poznatijih kozmetičkih salona na području Samobora i okolice.

1999g. otvara svoj salon u Samoboru, a od 2009g. se salon nalazi u vlastitom i novouređenom prostoru u Strmcu-Samoborskom, koji se nalazi samo 10tak minuta od Zagreba i 5min od Samobora, pokraj grada Sveta Nedelja.

Osim mnoštva edukacija i specijalizacija kojima je usvajala sva potrebna znanja, vještine i pratila trendove, uključila se i u rad udruženja obrtnika Samobor, te od 2010g. sudjeluje u radu udruženja kao potpredsjednica sekcije Samoborskih frizera, kozmetičara i pedikera.

 

STRUČNOST / EDUKACIJA

• MICROBLADING BASIC (MICROBLADING ARTIST) (2014)
• MASTERCLASS PERFECTION (2016)
• MICROBLADING PERFECTION (2017)
• ROYAL ARTIST NOMINATION & CERTIFICATION (PHI ACADEMY MICROBLADING ROYAL ARTIST) (2018)
• MASTERCLASS PERFECTION (PHI ACADEMY WORLD PMU CONFERENCE) (2018)

 

 

ISKUSTVO

Višegodišnje iskustvo trajne šminke izgrađeno je u realnim situacijama na nekoliko tisuća klijenata. Tako da su danas sva pitanja dobila svoje prave odgovore. Osim same tehnike je veliki naglasak na ispravnoj komunikaciji s klijentom i pripremi klijenta za promjenu kakvu donosi sam tretman trajne šminke. Mnoštvo raznoraznih materijala, preparata na tržištu je rezultiralo odabirom onog najboljeg za klijenta i “healed” rezultat (zaraštanje).  Kroz sve pogreške se puno naučilo i sve to danas omogućuje prevenciju svih potencijalnih grešaka i rizika u takvim tretmanima. Osnovna pitanja, poput primjerice, kako postići najbolji tzv. "healed" rezultat i osigurati zadovoljstvo klijenta u prvom tretmanu?  Kako na pravilan način odraditi prvu i jedinu korekcija? Zapamtimo,  pravilan je samo onaj način, poslije kojeg Vam nikakve ostale korekcije više nisu potrebne. Koju posttretmansku njegu savjetovati klijentu, za pojedini tip kože? itd,..itd,..

 

 
 
Datoteka 000
 
REZULTAT?

Osobno, uvijek sam težila tome da učim od onih najboljih u svom poslu, a iskustvo mi je pokazalo da je to, bez obzira na cijenu, ipak dugoročno najbolja investicija i novca i vremena, jer kada učite od najboljih, tada od svakog uzimate ono najbolje i tome na kraju dodajete ono najbolje od sebe i to može ispasti samo najbolje :-)  (Anela)

 

MALE TAJNE, VELIKI REZULTATI?

Često se pitamo, kako je netko uspio "ovo", kako je napravio "ono", kako uspijeva napraviti nešto "ovako ili onako"? :-)
Vjerovali ili ne, tajne i trikovi u svakom poslu uvijek postoje. Svi ih posjeduju, a tajne su uvijek ključne za Vaš uspjeh. Netko ih otkrije na teži način, a netko na lakši :-)
 

JESTE LI SPREMNI ZA LAKŠI NAČIN?

Lakši je način kada kroz individualnu edukaciju i podršku, dobijete sve što trebate znati od stručne osobe s dovoljno iskustva. Sve ono što Vam je potrebno u poslu kako biste na ispravan način postigli najbolji rezultat u što kraće vrijeme.

 

ODLUKA JE VAŠA!

Odluka je samo Vaša da li želite učiti, od koga želite učiti i na koji način? Želite učiti u grupi ili želite individualni pristup? Težite uvijek potpuno otvorenom pristupu cjelokupnom znanju, gdje je sva pažnja usmjerena isključivo samo na Vas, na Vaša pitanja, na Vaš rad i na Vaš uspjeh?

 

hrvatska, regija, zagreb, split, osijek, rijeka, beauty edukacije, microblading, microblading edukacija, japanska metoda iscrtavanja obrva edukacija, permanent makeup, permanent make up, pemanent makeup edukacija, permanent make up edukacija, trajna šminka, trajna sminka, trajna šminka edukacija, mikropigmentacija, mikropigmentacija edukacija, micropigmentation, micropigmentation edukacija, puder obrve edukacija, pmu edukacija

Anela Ergovic

Medicinski Kozmetičar
Majstor Kozmetičar
Pro Make Up Expert(PRO MUA)
Microblading Expert
Permanent makeup Expert
Nail/Eyelash extension stylist
ABA beauty edukator

Robert Ergovic

Permanent makeup expert

Micropigmentation expert

ABA beauty edukator

 

Adresa

ABA BEAUTY ACADEMY

Dubravica 8

10434 Strmec , Sveta Nedelja

Kontakt

Telefon: +385 1 3360761 
Email: aba@anela.hr
www.trajnasminka.hr
www.ababeautyacademy.com
www.microblading.hr
www.anela.hr

google-site-verification=m3Kctoa-iCij7wdoDL6c8BYDmfZ_uDqHB45hs7b-7Yg